Visszatérünk(majd)!

Mint tudjátok a 7300 most egy kicsit szünetre ment. Az ok még akár vidám is lehetne.

Ahogy oly sokszor hangoztattuk a 7300.hu egy „hobbi” híroldal, vagyis semmilyen bevételünk nem származik belőle (kiadások annál inkább, de ez tökre nem lényeg mivel imádjuk). A számlákat viszont nekünk is fizetnünk kell, ezért minden szerkesztőnk teljes állásban dolgozik mellette. Azért érdemes megnézni, hogy még így „negyed” gőzzel is egy egészen klafa projektet sikerült összehoznunk. Legalábbis a látogatottsági adatok ezt mutatják. Ezúton is köszönjük, hogy olvastok minket.

Szóval az történt, hogy ilyen formában egyszerűen tarthatatlanná vált az oldal üzemeltetése. A napi frissülés, témakeresés, stb. már a végén a teljes szabadidőnket kitöltötte. Ez főképp amiatt baj, mivel az oldal életben tartásán kívül egyéb másra már tényleg nem jutott kapacitás, és itt most nem arra gondolok, hogy elmenjünk sörözni a haverokkal, hanem sokkal inkább a híroldal üzemeltetés egyéb velejáróira (weblap fejlesztés, arculati elemek egységesítése, új friss rovatok indítása és a többi…)

Szeretnénk jót, és jól csinálni nektek, középszerű unalmas sajtótermékből akad itt elég. Emiatt döntöttünk a szünet mellett. Szeretnénk később újult erővel, friss tartalmakkal és egy még királyabb oldallal visszatérni, ehhez kérjük most a türelmetek. Persze a végső cél az lenne, hogy teljes állásban tudjuk szolgáltatni nektek az érdekes, és hasznos tartalmakat. Ehhez gondoltunk arra is, hogy mi is kipróbáljuk a közösségi finnanszirozást mint lehetséges megoldást, de ez még szintén a jövő.

Eltűnünk de nem teljesen. Nem kell aggódni, a valóságban annyi történik, hogy most egy darabig nem elvárás számunkra, hogy az oldal napi szinten frissüljön, így jut időnk végre ötletelni, fejleszteni. Tartalom nélkül sem fogtok maradni, a várossal kapcsolatos nagyobb horderejű hírekről tájékozódhattok majd a Szabad Pécsen, a Random Magazinon pedig a közeljövőben több érdekes, de inkább könnyedebb tartalommal jelentkezünk, és ne feledjétek Facebook oldalunkat a Napi Komlót sem, ahol továbbra is bombázunk benneteket az érdekesebb helyi eseményekkel, közszolgálati hírekkel, és hasznos infókkal.

Ha van ötletetek, javaslatotok nyugodtan írjátok meg nekünk kommentben, vagy küldjetek e-mailt az info@7300.hu címre.
Továbbra is tartsatok velünk! Sziasztok!

Szólj hozzá!