Teltház, örömfoci a Sportcsarnokban

Sikeresen lezajlott az I. Bázis Söröző Teremlabdarúgó Torna. Egy nagyon jó, baráti hangulatú rendezvénynek lehettünk részesei.

A torna reggel 9 órakkor vette kezdetét, és este fél 9-ig tartott. A közel 12 órás rendezvényen 32, egyenként 18 perces meccset láthattunk, négy csoportra bontva. A selejtezőkön sikeresen szereplő csapatok a negyeddöntőn mérkőztek meg egymással egyenes kieséses rendszerben, majd ezt követte a döntő, és még egy egy meccs a harmadik helyért. Ezek a meccsek már 20 percesek voltak.

Az eredmény a következőképpen alakult:

1. Football Factor
2. Art-Innova
3. FF Kalmár – Bázis Söröző
4. 105

Az egyéni teljesítményeket is díjazták: A torna gólkirálya Czár Tibor (Football Factor), legjobb játékosa Vass László (105), legjobb kapusa Németh Martin (Football Factor), legjobb hátvédje Győri János lett.

15726327_1603515479675579_2721294035798406950_n

Ezúton is gratulálunk a győzteseknek, és minden résztvevő csapatnak. Ez a torna tényleg a részvételről szólt. Jó volt látni a csapatok baráti hozzáállását egymáshoz, a fair play itt alap volt. Persze ahogy nőtt a tét, néha kialakultak hevesebb helyzetek, de ez a fociban benne van. Komolyabb vitákra nem került sor.

img_8648

A lelátón délelőttől, egészen estig teltházas tömeg buzdította az éppen játszó ismerősöket, barátokat. A mérkőzések közben tombolát is húztak, minden nyeremény gazdára talált. Többek között egy Korcsmár Zsolt mez, amit Zsolt személyesen adott át új gazdájának. Ezen kívül még kisorsoltak egy dedikált Bartha László, Dibusz Dénes, és Gyurcsó Ádám felsőt is. A főnyeremény pedig a Magyar labdarúgó válogatott által aláírt eb labda volt.

Kitettek magukért a szervezők, Kalmár Bence, és Kalmár Gergő, a játékosok, és a szponzorok is. Mindenki beledobta a közösbe, amit tudott, a jó ügyért, és meg is lett az eredménye. Pusztán baráti kapcsolatok által sikerült létrehozni egy színvonalas egész napos jó hangulatú rendezvényt.

kislany

Jövőre ugyanitt!

Szólj hozzá!

További cikkeink...