Lokál Arcok: Stripe

Lokál Arcok sorozatunkban érdekes helyi embereket igyekszünk bemutatni nektek. Ez az érdekesség fakadhat valakinek a munkájából, hobbijából, de olyan arcok is vannak, akikről mindenki hallott már a városban mégsem tudjuk a történetüket. Őket igyekszünk bemutatni nektek. Sorozatunk eddigi részeit itt olvashatjátok.

Balogh Tamás, Stripe neve sokaknak ismerősen csenghet, legalábbis azoknak, akik eljárnak bulizni hétvégente a környéken. A Dj, producer, programszervező srác megkerülhetetlen figurája Komló jelenleg egyre inkább felfutó éjszakai életének, ami nagyrészt az ő munkájának is köszönhető. Rezidens dj és programszervező városunk legújabban nyílt éjszakai clubjában, Drop néven saját partisorozata van, és Baranya felkapottabb szórakozóhelyein is állandó vendégként szolgáltatja a talpalávalót.

Szia Tomi!

– Sziasztok!

Hogyan indult ez az egész? Mikor döntötted el, hogy dj leszel? Mesélj kérlek egy kicsit a kezdetekről.

– Már gyermekoromban érdekelt a zene, ugyanis már akkor rendszeresen gyűjtöttem a zenéket ami, úgy zajlott, hogy kazettára a legjobb dalokat felvettem, hogy azokat majd később barátaimnak megtudjam mutatni, vagy hogy az éppen aktuális kedvenceket otthon bármikkor hallgathassam.

– 14 éves koromban megkaptam az első keverőpultom, amin eleinte csak magamnak otthon zenéltem és gyakoroltam majd a későbbiek folyamán iskolai rendezvényeken (pl: farsang) kaptam lehetőséget. Azután pedig már csak felfele vezetett az út.

Hogyan jött az ötlet, hogy Drop néven saját bulisorozatot indítasz?

– Saját tapasztalataimból kiindulva, úgy gondoltam hogy a városnak és a fiatalságnak szüksége van egy sorozatra ami felpezsdíti az akkoriban gyengének tűnő partikultúrát, így tudtam, hogy egy sorozattal naprakészre lehet formálni újból Komló éjszakai életét.

Sikerült egy elég masszív közösséget építened magad köré. Mit gondolsz minek köszönhető ez?

– Megragadnám ezt az alkalmat arra, hogy megköszönjem azoknak az embereknek akik folyamatosan motiválták és mellettem álltak.
A Drop nem csak egy sorozat, a Drop egy nagy közösség és a sorozatot pedig a vendégek formálták ilyen sikeresé, és ez a siker annak köszönhető, hogy mindenki a magáénak tudhatja a sorozatot.

Hogy jött a Club Play-es megkeresés?

– Az üzletvezetőkkel már régebb óta jó kapcsolatot ápoltam. Ők úgy gondolták, hogy Komlónak szüksége van egy igényes szórakozóhelyre és ezt én is így gondoltam, természetesen előtte hallottak a munkásságunkról, így egyből mi jöhettünk szóba.

Milyen rendezvényekre számíthatunk itt a jövőben?

– A jövőben szeretnénk egy olyan rendezvényt, ami egy újabb szintre emeli a szórakoztatás fogalmát.

Melyik bulijaidra vagy a legbüszkébb?

– A legbüszkébb a Classic szériára vagyok, amikor ugyanis 2 különálló korosztály bulizott egy helyen egy időpontban és zseniálisan jól érezte magát mindkét fél.

Melyik az az álom rendezvény, hely ahol szívesen zenélnél a jövőben?

– Mint minden lemezlovasnak így nekem is a nagy nevű nagy résztvevő számú fesztiválok a céljaim, de szerencsére sikerült felkérést kapnom a Boglári Szüreti Fesztiválra ahol ismét mint STRIPE szórakoztathatom a nagyérdemű közönséget.

Mik szólnak mostanában a lejátszódban?

– A lejátszóimban mostanában a közkedvelt minimal zenei stílus játszik főszerepet, és természetesen a saját zenéimből pár darab.

Hol találkozhatunk veled a legközelebb?

– Legközelebb ma este a nagy múltú T-Boyban ahol a Budapest legnagyobb sorozata a Nightlife és a pécsi PartyUp közös rendezvényén fogok játszani, majd utána Komlón március 17. a Club Playben a Mário koncerten találkozhatok velem.

Köszönjük a beszélgetést!

 

Szólj hozzá!

További cikkeink...