Pogó gyereknapkor? Ez is lehetséges!

11204437_899679483423112_3690536640178806229_n

A gyereknap remek alkalom arra, hogy elgondolkozzunk, vajon mindent megkapnak-e tőlünk a jövő nemzedék tagjai. Ugyan az “egyetemes gyermeknap” több országban június 1.-re van kitűzve, Magyarországon május utolsó vasárnapján tartjuk.

Mindenkinek eszébe kell jusson ugyanakkor, hogy nem mindenki lehet szerencsés sem anyagi szempontból, sem élettér szempontjából. Nem is feltétlenül a közhelyes “rászoruló” és “hátrányos helyzetű” fogalmak kell, hogy beugorjanak, csak annyi, hogy talán valakinek, ha csak “eggyel” is, de kevesebb van, mint nekünk.

A komlói CandySide zenekar e gondolat mentén haladva május 22.-én jótékonysági koncertestet tart a Zrínyi Klubban, ahol a méltán népszerű komlói 40+ és a pécsi illetőségű Mélyvíz zenekarokkal karöltve a komlói bölcsődének gyűjt adományokat, hogy a legifjabb generációt a lehető legmagasabb szinten gondozhassák az értük dolgozó derék emberek.

Mindenki tartalmas, izgalmas estére számíthat, a három zenekar ugyanis teljesen különböző zenei stílust képvisel.

A 40+ egy akusztikus formáció, rozsdás slágereket gondolnak újra egyszálgitár-billentyű-perka felállásban, és a 40+ nemcsak a zenekar tagjainak életkorára utal, de bizony a dalokéra is!

A “nagyöregek” (minden tisztelettel írva e szót) után a CandySide a szokásos punkos-popmetálos rockdiscoval teker egy kicsit a hangerőn  és a potmétereken.

Az est zárásaként pedig a Mélyvíz nevű pécsi formáció teszteli, mennyit bírnak a hangfalak, modern, hardcore-metál stílusú saját dalaikkal az igazán komoly érdeklődőket várják sátánvillázni és headbangelni.

Az este folyamán első körben a bejáratnál lehet adakozni a gyerekek javára, majd bent egy elhelyezett gyűjtőben illetve “kalapozással” is szeretnének a szervezők gyűjteni, hogy egy szép összeget nyújthassanak át a már említett intézménynek.

Az eseményről bővebb információ Facebookon érhető el ITT és ITT

Szólj hozzá!

További cikkeink...